الشبكة الناصرية
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


هذا الموقع شامل لكل العلوم والفنون ويسعى لتحقيق خطوة نحو المستقبل
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الرقاق باللحمه المفرومه

اذهب الى الأسفل 
4 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
احلى الاحلام
نائب المدير
نائب المدير
احلى الاحلام


انثى عدد الرسائل : 2542
العمل/الترفيه : القراءه
السٌّمعَة : 0
نقاط التميز : 10273
تاريخ التسجيل : 16/11/2008

الرقاق باللحمه المفرومه Empty
مُساهمةموضوع: الرقاق باللحمه المفرومه   الرقاق باللحمه المفرومه Icon_minitimeالإثنين ديسمبر 08, 2008 5:01 pm

الرقاق باللحمه المفرومه 2030891607527346891

المقادير:
-12 قطعه رقاق.
-1كيلو لحمه مفروم احمر.
-2بصله متوسطه مفرومه جيدا.
-ملح وفلفل اسمر حسب المذاق (2ملعه ملح صغيره,1ملعقه فلفل اسمر صغنونه برده).
-1ملعقه سمن بلدي او زبده صفراء كبيره +3ملعق زيت زره او عباد الشمس.
-1 ليتر شوربه ساخنه اي نوع شوربه.
>>>>صنيه مستديره لعمل الرقاق.

الطريقه بئي ايييييييه:
-الاول نعمل اللحمه المفرومه تتعصج وهقول ازاي نجيب البصله المفرومه تتزلها علي ملعقه سمن بلدي كبيره حتي تصبح لونها اصفر دهبي كده ماشي ونجيب كيلو اللحمه ونعد نقلب فيها ونحط الملح والفلفل معاها وبعدين ايه بئي يا حلوين نسيبها لحد متسوتي بتاع ربع ساعه بس .

--نجيب الصينية اللي هانعمل فيها الرقاق وندهنها بالسمن
-نسخن نوع الشوربه الموجود عندنا
-نمسك الرقاق و نغطس أول واحد في الشوربه من غير ما تلين و نحطها في الصينية و ندهنها بالسمنة أو نقطع عليها قطع صغيرة من الزبدة و بعدين نعمل طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة حوالي 6طبقات و نفرد فوقه طبقة من اللحم المعصج و بعدين نحط فوقه طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة ( نسقيه بالمرقة و نحطه و بعدين ندهنه بالسمنة) لحد ما نعمل برده 6 طبقات و ندهن الوش بالسمنة جيدا
-ندخله فرن متوسط الحرارة لحد ما يبقى دهبي
drunken
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ألألماسة
عضو مجلس الإدارة
عضو مجلس الإدارة
ألألماسة


انثى عدد الرسائل : 848
العمر : 33
العمل/الترفيه : طالبة
السٌّمعَة : 0
نقاط التميز : 5142
تاريخ التسجيل : 05/12/2008

الرقاق باللحمه المفرومه Empty
مُساهمةموضوع: رد: الرقاق باللحمه المفرومه   الرقاق باللحمه المفرومه Icon_minitimeالأربعاء ديسمبر 10, 2008 6:26 am

مشكورة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
غدر الغدير
مشرف
مشرف
غدر الغدير


انثى عدد الرسائل : 188
العمر : 32
العمل/الترفيه : طالبة
السٌّمعَة : 0
نقاط التميز : 0
تاريخ التسجيل : 05/12/2008

الرقاق باللحمه المفرومه Empty
مُساهمةموضوع: رد: الرقاق باللحمه المفرومه   الرقاق باللحمه المفرومه Icon_minitimeالجمعة ديسمبر 12, 2008 1:02 pm

يامي شكلها لذيذة يسلمووووووووووووو
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
احلى الاحلام
نائب المدير
نائب المدير
احلى الاحلام


انثى عدد الرسائل : 2542
العمل/الترفيه : القراءه
السٌّمعَة : 0
نقاط التميز : 10273
تاريخ التسجيل : 16/11/2008

الرقاق باللحمه المفرومه Empty
مُساهمةموضوع: رد: الرقاق باللحمه المفرومه   الرقاق باللحمه المفرومه Icon_minitimeالسبت ديسمبر 13, 2008 12:45 am

شكر ك على مرورك والظاهر اني راح اخذ اثم فيك

راح تصيرن حولة من الاكل هههههههههههههههههههههههه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
احلى بنوتة
عضو مجلس الإدارة
عضو مجلس الإدارة
احلى بنوتة


انثى عدد الرسائل : 854
العمر : 29
العمل/الترفيه : قراءة
السٌّمعَة : 0
نقاط التميز : 5074
تاريخ التسجيل : 18/11/2008

الرقاق باللحمه المفرومه Empty
مُساهمةموضوع: رد: الرقاق باللحمه المفرومه   الرقاق باللحمه المفرومه Icon_minitimeالسبت ديسمبر 13, 2008 3:30 am

مشكورة واعتقد انها وايد لذيذة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
احلى الاحلام
نائب المدير
نائب المدير
احلى الاحلام


انثى عدد الرسائل : 2542
العمل/الترفيه : القراءه
السٌّمعَة : 0
نقاط التميز : 10273
تاريخ التسجيل : 16/11/2008

الرقاق باللحمه المفرومه Empty
مُساهمةموضوع: رد: الرقاق باللحمه المفرومه   الرقاق باللحمه المفرومه Icon_minitimeالثلاثاء ديسمبر 16, 2008 3:00 am

شكرا لكي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الرقاق باللحمه المفرومه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الشبكة الناصرية :: أقسام حواء :: قسم المطبخ-
انتقل الى: